Vi gillar kakor, gör du?

Denna sidan använder cookies för att skapa en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan själv välja nedan om du godkänner att vi använder cookies eller inte. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer i vår privacy policy. Läs vår privacy policy.
En skärm med ehandelssidan Astra Luna

E-HANDEL

Vi hjälper dig att skräddarsy och designa en e-handelssida för just din produkt och varumärke.

Projektledning

Hos oss ingår alltid en projektledare i alla projekt, som finns med dig för att bolla idéer, följa upp projektet och svara på frågor. Både för att du ska känna dig trygg i processen och att vi som utvecklingsbyrå ska kunna ta fram en så bra produkt till dig som möjligt.

Mobilanpassad

Vi på Avitus IT bygger alltid hemsidor som är anpassade för mobilen. För oss är det viktigt med ett helhetstänk kring funktion, design och kod. Din hemsida eller webbapplikation ska fylla samma syfte på alla enheter vart än besökaren befinner sig.

Shopify

Shopify är en världsledande plattform att bygga sin e-handelssite på. Genom att basera din site på plattformen får du en helhetslösning där vi designar kundsidan utefter dina specificationer. Vi ger dig dessutom tillgång till ett komplett system för att hantera lagerhållning, ordrar och content på site.

SEO

Vi optimerar alltid våra hemsidor för eventuellt SEO-arbete och ger dig som kund rätt verktyg för att lyckas. Med hjälp av sökmotoroptimering blir din hemsida synligare på sökmotorer, vilket i sin tur kan öka din besöksstatistik och konvertering.

UX

Vi strävar alltid efter att göra hemsidan så användarvänlig som möjligt. Både gentemot hemsidans besökare, men också för dig som sitter bakom spakarna. För oss är det viktigt att din hemsida är lättnavigerad och har bra prestanda, men lika viktigt är det med ett pedagogiskt och lättmanövrerat CMS.

Jenny projektledare för Avitus IT

Är det dags att ta kontroll över er digitala närvaro?

Vi har en bred kompetens inom allt från systemutveckling, webbutveckling och e-handel till utveckling av komplexa skräddarsydda projekt.

Kontakta mig så berättar jag hur vi kan göra era visioner till verklighet!

Jenny Jonsson Projektledare & Verksamhetschef jenny@avitusit.se
Jennys namnteckning

Copyright © 2022 Avitus IT AB