Avitus IT VD Christoffer Lundberg, Systemutvecklare Mike & praktikanter från NTI Gymnasiet

Avitus IT förlänger samarbetet med NTI Gymnasiet Helsingborg

Avitus IT är stolta över att förlänga och utöka sitt samarbete med NTI Gymnasiet Helsingborg under hela läsåret 23/24.

Se alla blogginlägg

Avitus IT förlänger samarbetet med NTI Gymnasiet Helsingborg

Avitus IT är stolta över att förlänga och utöka sitt samarbete med NTI Gymnasiet Helsingborg under hela läsåret 23/24.

Efter en spännande vårtermin har det blivit klart att Avitus IT fortsätter att vara en viktig del av undervisningen på NTI Gymnasiet. Vi kommer fortsätta att undervisa eleverna i ämnena Webbserverutveckling 1 & 2 och dessutom handleda eleverna på TE4 genom deras tekniska basår. Ett samarbete som har visat sig vara framgångsrikt och uppskattat både av elever och skolpersonal.

Men det är inte allt! Avitus IT kommer att ta sitt engagemang ännu längre och utöka samarbetet med den spännande kursen Webbutveckling 2 från och med kommande termin. Detta innebär att ännu fler elever kommer att få ta del av vår kunskap och expertis inom området webbutveckling.

– Vi är glada över att NTI Gymnasiet har förtroende för oss och tror på vår förmåga att inspirera och utveckla ungdomar inom teknik och webbutveckling. Genom det här samarbetet får vi möjligheten att inte bara ge eleverna en utbildning av hög kvalitet, utan också ge dem vägledning och råd från branschen. Det kommer definitivt ge dem en unik fördel när de kliver in i arbetslivet och blir en del av den snabbt växande IT-branschen, säger Christofer Lundberg, VD på Avitus IT.

För Avitus IT är detta en stor ära att vara en del av NTI Gymnasiets utbildning och kunna påverka framtiden för dessa ambitiösa ungdomar. Genom att dela med sig av sina största intressen, webbserverprogrammering och webbutveckling, bidrar de till att forma kommande generationer av bransch-kollegor.

Vi ser fram emot att höra mer om deras framgångar och elevernas prestationer i den spännande världen av webbutveckling.

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

Inga idéer är för små eller för stora. Hör av dig till oss så ser vi tillsammans till att ni når era digitala mål.

Smidigare med ett samtal? Du når oss på 0739395593.