Laptop och kaffekopp på Avitus IT kontor, på datorskärmen är Gripen CrossFits hemsida, en mobilanpassad hemsida

Webbuveckling - behöver du en ny webbsida? Då har du kommit rätt!

Din webbsida är ditt ansikte utåt. Med en professionell hemsida får du in fler kunder digitalt samtidigt som du stärker ditt varumärke.

Behöver du en ny webbsida som skapar affärsnytta?

När det kommer till nya webbsidor börjar vi alltid med den viktigaste frågan –vad är ditt mål med webbsidan? Med dina mål i åtanke designar och utvecklar vi sedan din webbsida för att nå dina mål.

Den digitala närvaron är ett av de viktigast verktygen ett bolag har för att nå ut till nya kunder och samtidigt se till att existerande kunder återkommer. Vi ser alltid till att din webbsida är tillgänglig och optimerad på alla typer av skärmar för att inte missa några potentiella kunder.

Ritad bild på datorskärm med en raket som lyfter ut genom skärmen | Webbutvecking Avitus IT, webbyrå helsingborg

Mobilanpassad webbsida

Hosting

Användarvänlighet – UX

Prestanda

Unika lösningar för din verksamhet

Vi står för skräddarsydda lösningar, alla ska ha en möjlighet till en unik webbsida, vare sig du har ett stort företag eller är precis i startgropen. Vi har anpassat våra paket för att de ska kunna utvecklas i takt med att din verksamhet växer. 

Vi arbetar alltid med skräddarsydd kod och har därmed valt att inte arbeta med färdiga lösningar och mallar. Det vill säga tar vi fram en hemsida som är unikt anpassad efter just din verksamhet. Du behöver inte heller oroa dig för säkerhetslösningar eller pluginuppdateringar.

Vi har bara på ett par månader fått mycket fler besökare på vår hemsida och vi syns högt upp på sökmotorerna. Hemsidan är dessutom mer användbar och vi kontaktas numera mycket mer via hemsidan!

Johannes Gustavsson, medgrundare Gripen CrossFit

Hemsidor som är lätta att använda - både för administratören och kunderna

För oss är det viktigt att beställarens visioner uppfylls, både när det kommer till design och funktionalitet. En grundbult när vi bygger din hemsida, är användarupplevelsen - både för dig som ägare, men framförallt för dina besökare. Användarupplevelsen ska dessutom vara densamma, oberoende av vilken enhet dina besökare går in på din hemsida från.

Vi utvecklar hemsidor med de modernaste teknikerna, för att alltid kunna garantera användarvänliga och snabba webbsidor, som också som är lätthanterliga för ägaren. Vi utvecklar alltid CMS-system (där ägaren redigerar content) som är enkla att förstå, för att du och dina kollegor lätt ska kunna uppdatera sidan med ny information och struktur i realtid.

Vi sätter säkerheten i första rummet, så hemsidan är säker för både administratörer och användare - det är en regel för oss... Och inget du ska behöva lägga någon tankeverksamhet på, utan med oss ska du känna att du är trygga händer!

Christoffer, bäst på mobilanpassade hemsidor och grundare av webbyrån Avitus IT, står ute på Balkongen på Huvudkontoret i Helsingborg

Avitus IT skräddarsyr lösningar efter dina behov

Vill du prata digitala lösningar?

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

Inga idéer är för små eller för stora. Hör av dig till oss så ser vi tillsammans till att ni når era digitala mål.

Smidigare med ett samtal? Du når oss på 0739395593.