Vi gillar kakor, gör du?

Denna sidan använder cookies för att skapa en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan själv välja nedan om du godkänner att vi använder cookies eller inte. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer i vår privacy policy. Läs vår privacy policy.
En dator på ett bord med en kaffekopp bredvid

Konsten att skapa värdeskapande webbsidor

Vi ser till att din webbsida eller webbapplikation matchar dina krav och specifikationer gällande design och användarupplevelse.

Projektledning

Hos oss ingår alltid en projektledare i alla projekt, som finns med dig för att bolla idéer, följa upp projektet och svara på frågor. Både för att du ska känna dig trygg i processen och att vi som utvecklingsbyrå ska kunna ta fram en så bra produkt till dig som möjligt.

Mobilanpassad

Vi på Avitus IT bygger alltid hemsidor som är anpassade för mobilen. För oss är det viktigt med ett helhetstänk kring funktion, design och kod. Din hemsida eller webbapplikation ska fylla samma syfte på alla enheter vart än besökaren befinner sig.

SEO

Vi optimerar alltid våra hemsidor för eventuellt SEO-arbete och ger dig som kund rätt verktyg för att lyckas. Med hjälp av sökmotoroptimering blir din hemsida synligare på sökmotorer, vilket i sin tur kan öka din besöksstatistik och konvertering.

CMS

Behöver ni ha en sida som är lätthanterlig och redigerbar utan någon som helst teknisk erfarenhet? Genom att integrera ett CMS eller Content Management System så får ni möjligheten att genom ett användarvänligt gränssnitt kunna redigera text, bilder och mycket mer på er sida i realtid.

UX

Vi strävar alltid efter att göra hemsidan så användarvänlig som möjligt. Både gentemot hemsidans besökare, men också för dig som sitter bakom spakarna. För oss är det viktigt att din hemsida är lättnavigerad och har bra prestanda, men lika viktigt är det med ett pedagogiskt och lättmanövrerat CMS.

Jenny projektledare för Avitus IT

Är det dags att ta kontroll över er digitala närvaro?

Vi har en bred kompetens inom allt från systemutveckling, webbutveckling och e-handel till utveckling av komplexa skräddarsydda projekt.

Kontakta mig så berättar jag hur vi kan göra era visioner till verklighet!

Jenny Jonsson Projektledare & Verksamhetschef jenny@avitusit.se
Jennys namnteckning

Mobilanpassat

Våra webbprojekt genomsyras alltid av ett mobilanpassat tänk. En stor andel av webbtrafik idag kommer från mobila enheter, därav är det extra viktigt idag att man optimerar för mindre skärmar.

Hosting

Behöver du hjälp med driften av din webbsida? Det löser vi! Vi erbjuder alltid att sköta driften av din webbplats så att du kan fokusera på din kärnverksamthet utan att oroa dig för din webbsida.

Unik design

En unik design anpassad för din webbplats inkluderas alltid. Förutom en unik stil så kan vi även se till att desginen reflekterar ditt företags produkter och värderingar på bästa sätt.

Prestanda

Inga långsamma hemsidor här! Ska man fånga användarens intresse har man inte många sekunder på sig. Därför ser vi till att din hemsida alltid presterar optimalt utan “lagg”.

Låt oss snacka webbutveckling

Har du planer på ett nytt projekt eller har du idéer som du behöver hjälp att utföra. Hör av dig till oss så ser vi till att hitta bästa möjliga lösning för dig. Vi hjälper gärna till att bolla idéer kring hur vi kan ta er digitala närvaro till nästa nivå.

Copyright © 2022 Avitus IT AB