avitus_kod.jpg

TIDIGARE UPPDRAG

Vi tror att gemenskap och samarbete skapar bättre kod - därför värderar vi vår relation till dig som kund väldigt högt. Här kan du läsa mer om några av våra kunder och projekt!

Vår kund Legalbuddy drivs av visionära entreprenörer, jurister och systemutvecklare med djup kunskap inom juridik och teknik. Genom att kombinera smarta digitala lösningar med personlig rådgivning, blir Legalbuddy din egen interna bolagsjuristfunktion - enkelt, prisvärt och alltid tillgängligt. På Legalbuddys webbsida får du både rådgivning, juridiska Q&A:s och smarta ”gör det själv”-avtal helt kostnadsfritt. Det finns dessutom en premiumtjänst - Legalbuddy Plus - för företag som har löpande behov av allt från rådgivning och avtalshantering till skapande av avtal till e-signering och avtalslagring.

Group 784.png

Vår kund Sqarp arbetar för att förenkla produktdatahanteringen åt sina kunder. Produktinformation kan omfatta väldigt mycket data, allt från lagernivåer till återförsäljare, modeller och USPar. Att distribuera den datan mellan olika system är väldigt komplext med den infrastruktur som finns tillgänglig idag. Sqarps vision är att bygga en ny datainfrastruktur för e-handel som i sin tur gör det möjligt att sömlöst dela produktinformation mellan olika branschaktörer. Tillsammans med Sqarp har vi utvecklat en publik websida samt en extensiv kundportal med en bakomliggande infrastruktur för att nå målet att tillhandahålla en av världens största produktkataloger för E-handlare.

Group 785.png

Astra Luna är en e-handelssida som säljer kristaller, rökelser och ljus som bidrar till en förvandlande och helande närvaro. Med noggrant utvalda premiumstämplade produkter erbjuder de sina kunder 100% kvalité till ett lägre pris än de flesta konkurrenterna. Sidan är byggd på Shopify plattformen där vi utvecklat en sida som kan hanteras genom Shopify funktionalitet där kunden kan styra sin sida samt sköta lagerhållning och ordermottagning på ett smidigt sätt.

Group 786.png

Kontakta oss

Copyright © 2022 Avitus IT AB