Vi gillar kakor, gör du?

Denna sidan använder cookies för att skapa en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan själv välja nedan om du godkänner att vi använder cookies eller inte. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer i vår privacy policy. Läs vår privacy policy.
avitus_kod.webp

Tidigare Uppdrag

Vi tror att gemenskap och samarbete skapar bättre kod - därför värderar vi vår relation till dig som kund väldigt högt. Här kan du läsa mer om några av våra kunder och projekt!

Gripen CrossFit

Vår kund Gripen CrossFit ger dig den bästa crossfit-upplevelsen i Malmö. 2011 slog de upp portarna till sina stora lokaler och har idag över 30 coacher och cirka 60 instruktörsledda pass i veckan.

Vi har hjälpt Gripen CrossFit att utveckla den digitala upplevelsen på hemsidan, från design till färdig produkt. Vi har fokuserat på enkelheten i designen - det ska vara lätt att hitta det besökaren söker efter, vare sig du är en potentiell nykund eller en existerande medlem. Hemsidan är designad med en industriell känsla utifrån kundens önskemål. De ville att den som besöker hemsidan ska känna igen uttrycket de redan förmedlar i CrossFit-boxen - industriellt med en färgpalett med olika nyanser av grått och guld, precis som i deras lokal.

Vi har dessutom optimerat hemsidan för ett framtida SEO-arbete samt arbetat med prestandan för att hemsidan ska vara snabb att läsa in. Resultatet blev en användarvänlig, snabb och informativ hemsida som möter uttrycket från Gripen CrossFits fysiska lokal. Från en hemmabyggd hemsida till en skräddarsydd plattform att växa i!

gripen.webp

Legalbuddy

Vår kund Legalbuddy drivs av visionära entreprenörer, jurister och systemutvecklare med djup kunskap inom juridik och teknik. Genom att kombinera smarta digitala lösningar med personlig rådgivning, blir Legalbuddy din egen interna bolagsjuristfunktion - enkelt, prisvärt och alltid tillgängligt. På Legalbuddys webbsida får du både rådgivning, juridiska Q&A:s och smarta ”gör det själv”-avtal helt kostnadsfritt. Det finns dessutom en premiumtjänst - Legalbuddy Plus - för företag som har löpande behov av allt från rådgivning och avtalshantering till skapande av avtal till e-signering och avtalslagring.

Group 784.webp

Sustainable Food Waste

Vår kund Sustainable Food Waste håller på med utvecklingen av en plattform för att hjälpa livsmedelskedjor att dra ner markant på matsvinnet. Detta genom att livsmedelskedjorna enkelt kan övervaka livslängden på råvaror även vid temperaturavvikelser.

Vi har hjälpt SFW att bygga upp deras molnbaserade infrastruktur för att driften av deras plattform ska ske säkert och med hög prestanda för att kunna lansera produkten till så många kunder som möjligt och se till att minska matsvinnet.

foodWaste-Apple iMac [shadow].webp

SQARP

Vår kund Sqarp arbetar för att förenkla produktdatahanteringen åt sina kunder. Produktinformation kan omfatta väldigt mycket data, allt från lagernivåer till återförsäljare, modeller och USPar. Att distribuera den datan mellan olika system är väldigt komplext med den infrastruktur som finns tillgänglig idag. Sqarps vision är att bygga en ny datainfrastruktur för e-handel som i sin tur gör det möjligt att sömlöst dela produktinformation mellan olika branschaktörer. Tillsammans med Sqarp har vi utvecklat en publik websida samt en extensiv kundportal med en bakomliggande infrastruktur för att nå målet att tillhandahålla en av världens största produktkataloger för E-handlare.

Group 785.webp

Astra Luna

Astra Luna är en e-handelssida som säljer kristaller, rökelser och ljus som bidrar till en förvandlande och helande närvaro. Med noggrant utvalda premiumstämplade produkter erbjuder de sina kunder 100% kvalité till ett lägre pris än de flesta konkurrenterna. Sidan är byggd på Shopify plattformen där vi utvecklat en sida som kan hanteras genom Shopify funktionalitet där kunden kan styra sin sida samt sköta lagerhållning och ordermottagning på ett smidigt sätt.

Group 786.webp

Kontakta oss

Copyright © 2022 Avitus IT AB