Person som navigerar en hemsida gjort av Avitus IT på mobiltelefon

Legalbuddy - SaaS-lösning för affärsjuridik

Legalbuddys vision är att göra juridiken tillgänglig – mycket mer och för många fler.

SaaS-plattform med avtalshantering och e-signering

Avitus IT strävar alltid efter att göra tekniken mer tillgänglig för alla, och älskar att utveckla innovativa idéer. Därför var det naturligt för oss att ta oss an utmaningen att hjälpa Legalbuddy att bygga en plattform som gör juridiken mer tillgänglig för alla. De ansåg att det var för höga trösklar till högkvalificerad affärsjuridisk rådgivning och att de tekniska lösningarna som tillhandahölls inte var tillräckligt smarta för att hjälpa företag att använda juridik på ett smart och kostnadseffektivt sätt.

Därav skapade vi tillsammans med Legalbuddy en SaaS-plattform med avtalshantering och enkel e-signering på ett användarvänligt sätt.

Innovativ digital lösning för affärsjuridik

Genom att bygga Legalbuddy plattform Legalbuddy Plus har vi lyckats skapa en plattform som kombinerar smarta digitala lösningar med personlig rådgivning – allt på samma ställe. Legalbuddy Plus fungerar som en intern bolagsjuristfunktion för företag med löpande behov av både rådgivning och avtalshantering. Plattformen erbjuder allt från skapande av avtal till e-signering och avtalslagring, vilket ger företagen en trygg grund för sin tillväxt.

Vi på Avitus IT tror på att leverera innovativa lösningar som hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmål. Legalbuddy Plus är ett utmärkt exempel på detta och vi är stolta över att ha utvecklat denna plattform som gör juridiken mer tillgänglig för företag i hela landet!

Legalbuddy är en digital plattform för affärsjuridik som riktar sig till SME-sektorn. Vi inledde samarbetet med Avitus IT i ett tidigt skede av vår utvecklingsresa, vilket har resulterat i en plattform som vi är mycket stolta över.

Med en tät kommunikation och samarbete har vi byggt hela plattformen från grunden, och det har varit värdefullt för oss att involvera Avitus IT tidigt i processerna. Deras kunniga, trevliga och flexibla utvecklare har kommit med egna idéer längs vägen, vilket har bidragit till plattformens framgång.

Vi rekommenderar därför Avitus IT som en utvecklingspartner för företag som vill skräddarsy en plattform eller app efter sina egna behov och önskemål.

Joel Wickman, VD, Legalbuddy

Vill du förverkliga din SaaS-idé? Kontakta oss!

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

Inga idéer är för små eller för stora. Hör av dig till oss så ser vi tillsammans till att ni når era digitala mål.

Smidigare med ett samtal? Du når oss på 0739395593.