Vi gillar kakor, gör du?

Denna sidan använder cookies för att skapa en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan själv välja nedan om du godkänner att vi använder cookies eller inte. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer i vår privacy policy. Läs vår privacy policy.
avitus_kod.webp

Experter på systemutveckling

När du behöver ett datorsystem som är specialgjort från grunden för att stämma överens med dina krav - då är vi rätt byrå för dig.

Projektledning

Hos oss ingår alltid en projektledare i alla projekt, som finns med dig för att bolla idéer, följa upp projektet och svara på frågor. Både för att du ska känna dig trygg i processen och att vi som utvecklingsbyrå ska kunna ta fram en så bra produkt till dig som möjligt.

Mobilanpassad

Vi på Avitus IT bygger alltid hemsidor som är anpassade för mobilen. För oss är det viktigt med ett helhetstänk kring funktion, design och kod. Din hemsida eller webbapplikation ska fylla samma syfte på alla enheter vart än besökaren befinner sig.

Skräddarsytt

Vi ser till att anpassa och utforma utvecklingsprojekt efter era förutsättningar och tekniska krav. Med erfarenhet av olika tekniker och platformar väljer vi tekniker för att maximera prestanda och användarnöjdhet individuellt för varje projekt.

Prestanda

Med helt skräddarsydda projekt har vi möjligheten att anpassa alla delar ev era projekt för att möta de prestandakrav som finns för att kunna optimera era interna flöden samt att ge användare av era system en felfri upplevelse.

Drift

Utöver utvecklingen av system och webbapplikationer har vi även möjlighet att hjälpa till med att sätta upp all infrastruktur som krävs för att driva era IT-system säkert och med hög prestanda.

Jenny projektledare för Avitus IT

Är ni i behov av systemutvecklare för att rivstarta nästa projekt?

Vi ser till att ni får experter inom exakt det området som krävs för att era system ska matcha era visioner.

Kontakta mig så berättar jag hur vi kan hjälper er med systemutveckling!

Jenny Jonsson Projektledare & Verksamhetschef jenny@avitusit.se
Jennys namnteckning

Kompetens

Våra utvecklare bemästrar många olika tekniker och programspårk. Vi ser till att just ditt projekt får den kompetensen som behövs för att utveckla mjukvaran som krävs.

Prestanda

Prestanda är centralt för att ett system ska kunna effektivisera maximalt. Beroende på dina behov ser vi till att prestandan finns där den behövs och inte hindrar medarbetare eller kunder i sitt arbete.

Säkerhet

Säkerhet är en central punkt när man utvecklar system som behandlar känslig eller värdefull information. Vi har erfarenhet av olika typer av säkerhetslösningar för varje att matcha varje fall.

Kontakta oss

Dags att ta in förstärkning på utvecklings-fronten? Hör av dig till oss så berättar vi vad vi kan göra för att hjälpa er med de unika projekten som ni har på gång. Vare sig det handlar om redan existerande projekt eller nyutveckling ser vi till att ni får ett optimalt upplägg för att leverera konkreta resultat.

Copyright © 2022 Avitus IT AB