Avitus IT VD Christoffer Lundberg

Boka föreläsare inom programmering och digitala lösningar

Vi är inte bara en vanlig webbyrå, vi är också en kunskapsförmedlare. Vi har lång erfarenhet av att lära ut och föreläsa om allt som har med webbutveckling och digitala lösningar att göra.

Vi är inte bara en vanlig webbyrå, vi är också kunskapsförmedlare!

Vi har lång erfarenhet av att lära ut och föreläsa om allt som har med webbutveckling och digitala lösningar att göra. Vår föreläsningstjänst är ett perfekt sätt att lära sig mer om den digitala världen och de senaste trenderna inom webbutveckling.

Animerad bild på en mobiltelefon med böcker ovanför, ska symbolisera "boka föreläsare" och kunskap.

Betrodda av NTI Gymnasiet

Vi har lång erfarenhet av att lära ut och föreläsa om allt som har med webbutveckling och digitala lösningar att göra. Vi är stolta över att vara betrodda av NTI Gymnasiet, där vi undervisar gymnasieelever varje vecka och hjälper dem att utveckla sin kunskap inom programmering.

Vi vet hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom webbutveckling. Vi är passionerade om att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet, och hjälpa andra att utveckla sin förmåga inom webbutveckling.

Om du vill lära dina anställda mer om webbutveckling, eller om du vill lära dina anställda inom nya tekniker, så är vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag för mer information om våra föreläsningstjänster och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål inom webbutveckling och digital design.

Vi undervisar i Webbserverprogrammering samt undervisar inom programmering på det tekniska fjärde året på NTI Gymnasiet, Helsingborgs främsta skola när det kommer till utbildningar inom tech, it och design.

Det känns otroligt stort att Avitus IT är betrodda av NTI Gymnasiet och att vi får möjligheten att vara med och utveckla ungdomar, tillika våra framtida bransch-kollegor, inom programmering.

Christoffer Lundberg, VD Avitus IT
Avitus IT utvecklingsteam i möteAvitus IT VD Christoffer Lundberg, Systemutvecklare Mike & praktikanter från NTI Gymnasiet

Boka föreläsare

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

Inga idéer är för små eller för stora. Hör av dig till oss så ser vi tillsammans till att ni når era digitala mål.

Smidigare med ett samtal? Du når oss på 0739395593.