Avitus IT Logotyp på laptop

Vad tycker våra kunder om Avitus IT?

Läs mer om vad våra kunder tycker om samarbetet med Avitus IT

Gripen Crossfit LogotypNTI Gymnasiet Logotyp där Avitus IT utbildar inom programmeringNYC Plåt Logotyp som köpt en webbsida av Avitus ITLegalbuddy Logotyp som Avitus IT hjälpt med system och webbutvecklingSvenska Odlarlagets logotyp

Vi älskar att koda, men också att bygga relationer

För oss på Avitus IT är kundnöjdhet den högsta prioriteringen och det är det som driver oss att leverera kvalitetsprodukter och en förstklassig kundservice. Vi tror på att samarbetet med våra kunder är avgörande för att skapa en produkt som uppfyller deras förväntningar och behov. Vi lyssnar noga på våra kunders önskemål och ser till att de är nöjda med varje steg i processen.

Våra recensioner visar att våra kunder uppskattar vår insats och det gör oss glada och stolta. Vi kommer alltid att sträva efter att överträffa våra kunders förväntningar och fortsätta att leverera produkter av hög kvalitet.

På Legalbuddy har vi utvecklat en digital plattform för affärsjuridik som innehåller både avtalshantering och rådgivning riktad mot SME-sektorn. I ett tidigt skede av vår utveckling valde vi att samarbeta med Avitus IT, vilket har resulterat i att nästan all vår utveckling ligger hos dem idag.

Vi har byggt hela plattformen från grunden, och för oss har en tät kommunikation mellan beställare och utförare varit väldigt viktigt. Vi kopplar in Avitus IT tidigt i våra processer, vilket är väldigt värdefullt för oss, de kommer dessutom med egna värdefulla idéer längs vägen.

Vi är mycket nöjda med samarbetet och uppskattar att deras utvecklare är trevliga, kunniga och flexibla. Sammanfattningsvis kan vi verkligen rekommendera Avitus IT som utvecklingspartner för företag som vill skräddarsy en plattform eller app efter sina egna behov och önskemål.

Joel, VD Legalbuddy (systemutveckling)
Christoffer, grundare av Avitus IT, sitter i en soffa med kläder från Avitus ITAvitus IT verksamhetschef Jenny

Redan vid vårt första möte visste jag att samarbetet med Avitus skulle bli bra. Och inte en sekund har jag ångrat beslutet att anlita dem som utvecklare till vårt projekt.

Avitus är proffsiga, otroligt kompetenta och på samma gång väldigt jordnära och lätta att ha att göra med! Jag rekommenderar alla som går i tankarna att anlita Avitus att göra det.

Ni kommer inte ångra er!

Emma Tyllström, Creativly (apputveckling)

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Avitus. Rak och tydlig kommunikation. Lätta att få tag i vid frågor. Allt har fungerat precis som en process (som man inte riktigt själv förstår sig på) ska göra.

Vår hemsida är proffsig och välgjord in i minsta detalj. Alla små finesser höjer intresset för att vela fortsätta vidare på sidan. Kvalité!

Pernilla Gyllenflamma, NYC Plåt (webbutveckling & UX)

Tack för ett superbra samarbete med den nya hemsidan, jag är jättenöjd och jag vet att de andra tycker lika så! Ni har funnits till snabbt och flexibelt och bemött våra önskemål!

 Vi har fått bra feedback från både kunder och odlare efter lansering, och jag tror att alla blev glada över uppdateringen som var modern men ändå behöll känslan av Odlarlaget!

 Kommer starkt rekommendera er i framtida sammanhang!

Thelma Olofsson, Odlarlaget (Webbutveckling & UX)

Med stort engagemang och proffsighet har Avitus IT hjälpt oss att bygga en hemsida som andas samma känsla som vår CrossFit-box har. De har verkligen lyckats fånga det som vi står för och kännetecknar oss.

De är väldigt kompetenta och lyhörda för våra önskemål och krav. Snabb och proffsig service vid frågetecken och bekymmer.

Vi har bara på ett par månader fått mycket fler besökare på vår hemsida och vi syns högt upp på sökmotorerna. Hemsidan är dessutom mer användbar och vi kontaktas numera mycket mer via hemsidan.

Johannes Gustavsson, medgrundare Gripen CrossFit (webbutveckling & UX)

Har du några frågor eller funderingar?

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

Inga idéer är för små eller för stora. Hör av dig till oss så ser vi tillsammans till att ni når era digitala mål.

Smidigare med ett samtal? Du når oss på 0739395593.