Avitus IT - Webbyrå med stort hjärta för kvalitativ kod

Avitus IT är en webbyrå i Helsingborg, som arbetar med kunder över hela Sverige. Vi har en bred kompetens inom allt från systemutveckling, webbutveckling och apputveckling till utveckling av komplexa skräddarsydda projekt.

Webbyrå med skräddarsydda helhetslösningar

Avitus IT är en webbyrå i Helsingborg, som arbetar med kunder över hela Sverige. Vi har en bred kompetens inom allt från systemutveckling, webbutveckling och apputveckling till utveckling av komplexa skräddarsydda projekt. Vår ambition är att leverera helhetslösningar som inte kräver någon teknisk kompetens från dig som kund.

Avitus IT grundades 2020 av Christoffer Lundberg och har sedan dess arbetat med flera olika företag och projekt, både lokalt i Helsingborg men också i andra delar av vårt avlånga land. Vi har en bred erfarenhet av allt från system till webbutveckling, och har samlat på oss erfarenhet av både projekt där det finns en tydlig struktur och tekniskt kompetens såväl som projekt där vi står för både teknisk kunskap, design och projektledning.

Christoffer Lundberg

VD / Systemutvecklare

christoffer@avitusit.se

Jenny Jonsson

Verksamhetschef / Projektledare

jenny@avitusit.se

Mike Johansson

Systemutvecklare

mike@avitusit.se

Danny Bui

Systemutvecklare

danny@avitusit.se

Webbyrå som bygger långvariga relationer

Vi älskar att koda, men också att bygga relationer. Vi värderar vår relation till dig som kund väldigt högt. Vi föredrar därmed täta avstämningar och öppen dialog genom hela projektet.

Hos oss på Avitus IT får du kontakt med en projektledare vid uppstart, som sedan finns med dig för att bolla idéer, följa upp projektet och svara på frågor. Både för att du ska känna dig trygg i processen och att vi som webbyrå ska kunna ta fram en så bra produkt till dig som möjligt... Men också för att vi älskar att nätverka och knyta relationer.

Avitus IT verksamhetschef Jenny

Dags att ta kontroll över din digitala närvaro?

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

Inga idéer är för små eller för stora. Hör av dig till oss så ser vi tillsammans till att ni når era digitala mål.

Smidigare med ett samtal? Du når oss på 0739395593.