Odlarlaget - Skrädarsydd hemsida

Vår främsta målsättning var att skapa en webbplats som inte bara speglar Odlarlagets identitet och arbete, utan även ger en enkel och användarvänlig upplevelse för deras medlemmar och besökare.

Svenska Odlarlaget - från design till lanserad hemsida

vi är stolta över att ha fått möjligheten att skapa en skräddarsydd webbplats som passar deras unika behov och värderingar. Odlarlaget är en medlemsägd förening som samlar frukt- och grönsaksodlare från hela Sverige, och deras fokus på hållbar och lokal odling av frukt och grönsaker är något vi starkt beundrar.

Tack för det utmärkta samarbetet med vår nya webbplats. Jag är jättenöjd, och jag är säker på att de andra är det också! Ni har varit snabba och flexibla, och ni har mött våra önskemål på ett fantastiskt sätt!

Vi har fått positiv respons både från kunder och odlare efter lanseringen. Alla verkade vara glada över uppdateringen som var både modern och behöll Odlarlagets tonalitet!

Jag kommer definitivt att rekommendera er i framtida sammanhang!

Thelma Olofsson, Svenska Odlarlaget

Skräddarsydd hemsida med tydlig identitet

Vår främsta målsättning var att skapa en webbplats som inte bara speglar Odlarlagets identitet och arbete, utan även ger en enkel och användarvänlig upplevelse för deras medlemmar och besökare. Vi ville skapa en plattform där Odlarlaget kan presentera sina värderingar och sprida kunskap om hållbar odling på ett engagerande sätt.

Fokus på UX-design och varumärkestonalitet

Genom att noggrant välja designelement och funktionaliteter har vi skapat en webbplats som är intuitiv och prestandaoptimerad. Vi ville säkerställa att medlemmar och besökare lätt kan navigera på sidan och hitta relevant information om Odlarlagets arbete, evenemang och resurser. Vi har lagt stor vikt vid att säkerställa att webbplatsen är responsiv och anpassad för olika enheter, så att användarna kan njuta av en optimal upplevelse oavsett om de besöker sidan från en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Egen hantering i CMS

Vi har också prioriterat att göra det möjligt för Odlarlaget att enkelt hantera och uppdatera innehållet på webbplatsen. Genom att integrera en användarvänlig och kraftfull CMS (Content Management System) kan Odlarlagets administratörer enkelt lägga till ny information, uppdatera befintligt innehåll och kommunicera med medlemmarna på ett effektivt sätt.

Positiv feedback från medlemmar

Vi är glada och tacksamma över det positiva mottagandet vi har fått från både Odlarlaget och deras medlemmar efter lanseringen av den nya webbplatsen. Feedbacken vi har fått från kunder och odlare har varit väldigt positiv, och det gör oss väldigt glada att veta att vi har lyckats leverera en webbplats som möter Odlarlagets förväntningar och behov.

Vill du också ha en skräddarsydd hemsida?

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

Inga idéer är för små eller för stora. Hör av dig till oss så ser vi tillsammans till att ni når era digitala mål.

Smidigare med ett samtal? Du når oss på 0739395593.