Laptop med NYC Plåts hemsida, utvecklad av Avitus IT

NYC Plåt – Hemsida med Avitus eget koncept Brilliant

Resultatet är en snabb, användarvänlig och sökmotoroptimerad hemsida som är enkel att navigera - klockrent, snyggt och enkelt!

Hemsida med fokus på prestanda, UX och SEO

NYC Plåt valde att bygga sin hemsida med vårt nya koncept Brilliant. Brilliant är ett ”tema” som vi på Avitus IT kodat från grunden*. Brilliant är därmed skapat utifrån våra grundpelare användarvänlighet, SEO och prestanda, vilket gör hemsidan både prisvärd och högkvalitativ.

Tre olika skärmar med bilder från NYC Plåts hemsida

Brilliant anpassar sig efter kundens behov

Brilliant anpassar sig också kontinuerligt efter kundens behov och ger möjlighet att lägga till skräddarsydda funktioner allt eftersom företaget växer. Det är det perfekta valet för alla som behöver en hemsida som kan växa tillsammans med dem!

*Vi arbetar inte med köpta teman som någon annan byggt och arbetar inte med plugins, och har därmed alltid full kontroll över hela hemsidan.

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Avitus. Kommunikationen har varit öppen och rak på sak, och det har varit lätt att nå dem om vi haft några frågor. Allt har fungerat perfekt, trots att det är en komplex process som vi inte riktigt förstår oss på.

Vår hemsida är mycket professionellt utformad och genomarbetad i minsta detalj. De små finesserna är verkligen något som lockar besökare att stanna längre på sidan. Kvaliteten på jobbet är verkligen imponerande!

Pernilla Gyllenflamma, NYC Plåt
Jenny på AVitus IT sitter och knappar på datorn vid ett bord

Är du också i en expansionsfas och behöver en hemsida att växa med?

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

Inga idéer är för små eller för stora. Hör av dig till oss så ser vi tillsammans till att ni når era digitala mål.

Smidigare med ett samtal? Du når oss på 0739395593.