En dator bredvid en kaffekopp

Gripen CrossFit - Skrädarsydd hemsida

Med våra insatser har vi hjälpt Gripen CrossFit att skapa en användarvänlig, snabb och informativ hemsida som matchar uttrycket från deras fysiska CrossFit-box. Från en hemmabyggd hemsida till en skräddarsydd plattform att växa i!

Gripen CrossFit samarbetar med Avitus IT för att utveckla sin digitala närvaro

Vi på Avitus IT har hjälpt Gripen CrossFit att utveckla en enkel, lättanvänd och informativ hemsida som ger besökare möjlighet att hitta det de söker. Med en industriell design som matchar CrossFit-boxen, använder vi olika nyanser av guld och grått för att förmedla ett starkt uttryck. Tillsammans med Gripen har vi utvecklat och förbättrat deras digitala närvaro!

Vi har märkt en stor ökning av antalet besökare på vår hemsida under de senaste månaderna, och vi har även fått bättre synlighet på sökmotorerna. Vår hemsida är nu mycket mer användbar och vi får betydligt fler kontakter via den.

Johannes Gustavsson, medgrundare Gripen CrossFit

Hemsida med fokus på prestanda, UX och SEO

Gripens mål var att förbättra sin synlighet på sökmotorer och öka användarupplevelsen på deras hemsida, vilket vi har arbetat hårt med att uppnå. Vi har optimerat sidan för att ge snabb prestanda, oavsett om besökaren surfar på en dator eller en mobiltelefon med svag uppkoppling. Dessutom har vi arbetat med tekniska verktyg för att optimera laddningstiden på sidan.

Gripen CrossFit är optimerad för sökmotorer

Vi har också arbetat med att göra sidan lättanvänd och enkel att navigera, samtidigt som vi har tagit hänsyn till de tekniska standarder som krävs för att sidan ska visa upp på sökmotorer. Genom att bygga en sökmotoroptimerad hemsida har vi hjälpt Gripen CrossFit att öka sin synlighet på sökmotorer och därmed också öka sin besöksstatistik.

Gripen CrossFit använder Statamic som CMS och Avitus IT som driftpartner

Gripen CrossFit använde sig tidigare av Wordpress som CMS, men har nu valt att gå över till Statamic, vilket gör det lättare för oss att upprätthålla en bra prestanda även framåt. Vi har också valt att samarbeta med Avitus IT som driftpartner för att säkerställa att Gripen CrossFit har snabb support och säker drift.

Gripen Crossfit hemsida utvecklad av Avitus IT

Vill du också ha en skräddarsydd hemsida?

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

Inga idéer är för små eller för stora. Hör av dig till oss så ser vi tillsammans till att ni når era digitala mål.

Smidigare med ett samtal? Du når oss på 0739395593.