Laptop med NYC Plåts hemsida, utvecklad av Avitus IT

Lär känna vår verksamhetschef Jenny

I april 2022 började vår verksamhetschef och projektledare Jenny hos oss. Vi har tagit tempen på henne för att se vad hon sysslar med om dagarna.

Se alla blogginlägg

Lär känna vår verksamhetschef Jenny

Vi är en liten utvecklingsbyrå, med ett team som besitter stora kunskaper. För oss är gemenskap, passion och samarbete viktiga delar av vårt arbete. I den här serien kommer ni få lära känna våra medarbetare lite bättre och vad vi sysslar med här på Avitus IT.

I början av april började vår projektledare Jenny hos oss. Vi har tagit tempen på henne för att se vad hon sysslar med om dagarna och hur hon trivs hos oss.

Vad arbetar du med på Avitus IT?

Jag är Projektledare som står på flera olika ben i bolaget. Jag sysslar med allt från projektledning till kommunikation, marknadsföring och innehåll. Ett otroligt varierande jobb med mycket eget ansvar.

Vad har du för bakgrund innan du började på Avitus IT?

Jag har alltid älskat att skapa och valde därmed att utbilda mig inom Medie- och Kommunikationsvetenskap. De senaste åren har jag arbetat som kommunikatör med stort fokus på textskapande, innehåll och hemsidor.

Vad är det bästa med att arbeta på Avitus IT?

Det bästa med att arbeta på Avitus IT är att ingen dag är den andra lik och såklart att vi har väldigt roligt på jobbet. Vi är ett litet gäng där var och en i teamet bidrar till en härlig gemenskap.

Vad är roligast med ditt arbete?

Den här frågan är tvådelad för mig. Som projektledare älskar jag att strukturera, hjälpa kunden att nå sin vision, stötta mina medarbetare och processen fram till mål. Som kommunikatör älskar jag att skapa - allt från text och koncept till bild och film.

Vad tycker du om att göra en ledig dag?

Jag är en träningsmänniska ut i fingerspetsarna. Jag tränar CrossFit på daglig basis och älskar allt som har med sporten att göra - från att träna själv och kolla på när andra tränar till att ständigt prata om det. Om många tycker jag är jobbig när jag börjar prata om CrossFit? Absolut. Mitt nästa projekt är att få med mig mina kollegor här på Avitus IT på CrossFit-tåget.

I vilken tävling vill man inte möta dig?

Glassätartävling - jag tror det är få som kan äta glass lika snabbt som jag. Jag är även specialist på att äta väldigt stora mängder… Om det nu är något att skryta om!

Om du har några frågor eller funderingar eller vill komma igång med ett nytt projekt går det bra att maila Jenny på jenny@avitusit.se.

Låt oss diskutera ditt nästa projekt.

Inga idéer är för små eller för stora. Hör av dig till oss så ser vi tillsammans till att ni når era digitala mål.

Smidigare med ett samtal? Du når oss på 0739395593.