Vi gillar kakor, gör du?

Denna sidan använder cookies för att skapa en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan själv välja nedan om du godkänner att vi använder cookies eller inte. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer i vår privacy policy. Läs vår privacy policy.
En dator på ett bord med en kaffekopp bredvid

SAAS
MJUKVARA SOM TJÄNST

Tillgängliga system var och när som helst. Är du ute efter en mjukvarulösning som enkelt går att distribuera till alla dina kunder på ett skalbart sätt?

Projektledning

Hos oss ingår alltid en projektledare i alla projekt, som finns med dig för att bolla idéer, följa upp projektet och svara på frågor. Både för att du ska känna dig trygg i processen och att vi som utvecklingsbyrå ska kunna ta fram en så bra produkt till dig som möjligt.

Mobilanpassad

Vi på Avitus IT bygger alltid hemsidor som är anpassade för mobilen. För oss är det viktigt med ett helhetstänk kring funktion, design och kod. Din hemsida eller webbapplikation ska fylla samma syfte på alla enheter vart än besökaren befinner sig.

Tillgänglighet

Med SaaS får du en tjänst som du kommer åt var som helst och när som helst. Vare sig du sitter hemma med surfplattan, arbetar från datorn på kontoret eller använder dig av mobiltelefonen på tåget så har du full tillgång till ditt affärssystem, kundportal, eller vad det kan tänka sig handla om.

Gör din idé till verklighet

Har du en affärsidé centrerad kring en mjukvarutjänst i SaaS-format? Vi har arbetat med ett flertal SaaS-bolag och gjort deras affärsidé till verklighet genom att utveckla en SaaS-tjänst som kan erbjudas ut mot slutkund.

Integrationer

Man blir starkare tillsammans. Behöver er SaaS-tjänst använda sig av andra tjänster från tredje part som betalningslösning mot kund, BankID för säker inloggning eller liknande? Vi ser till att leverera de integrationer som krävs för att er SaaS-platform ska prestera som bäst.

Jenny projektledare för Avitus IT

Är det dags att ta kontroll över er digitala närvaro?

Vi har en bred kompetens inom allt från systemutveckling, webbutveckling och e-handel till utveckling av komplexa skräddarsydda projekt.

Kontakta mig så berättar jag hur vi kan göra era visioner till verklighet!

Jenny Jonsson Projektledare & Verksamhetschef jenny@avitusit.se
Jennys namnteckning

Copyright © 2022 Avitus IT AB