Vi gillar kakor, gör du?

Denna sidan använder cookies för att skapa en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan själv välja nedan om du godkänner att vi använder cookies eller inte. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer i vår privacy policy. Läs vår privacy policy.

Ett dedikerat utvecklingsteam för unika projekt

Vare sig om ni är i uppstarten av ett nytt projekt eller behöver förstärkning i ett befintligt så skräddarsyr vi ett utvecklingsteam efter era specifika krav.

Kompetens

Vi bygger ihop ett team med specialkompetens inom områdena för dina projekt för att leverera digitala lösningar som ger värde för både er och era kunder genom automatisering och digitalisering av arbetsflöden för att frigöra mer av er tid åt annat.

Projektledning

Hos oss ingår alltid en projektledare i alla projekt, som finns med dig för att bolla idéer, följa upp projektet och svara på frågor. Både för att du ska känna dig trygg i processen och att vi som utvecklingsbyrå ska kunna ta fram en så bra produkt till dig som möjligt.

Remote

Våra team utgår alltid från att arbeta på distans och finns befinner sig på våra kontor under arbetets gång. Vi ser till att kommunikation digitala och fysiskt fungerar på bästa sätt mellan dig och teamet. Dessutom så behvöer du inte oroa dig för att hitta plats på kontoret, det har vi redan löst.

Flexibelt

Ett projekt idag och ett annat projekt nästa vecka? Med ett dedikerat team så bestämmer du själv vad som är fokus oberoende av projekt. Har ni ett flertal projekt på gång eller vill utveckla paralellt? Inga problem alls, vi hjälper dig med ett upplägg som fungerar så effektivt som möjligt för er.

Unikt

Varje team vi sätter ihop är unikt och anpassat utefter dina behov. Vi arbetar tätt med vära kunder och ser till att förstå oss på för att kunna lösa de problem som finns på bästa sätt.

Jenny projektledare för Avitus IT

Är det dags att ta kontroll över er digitala närvaro?

Vi har en bred kompetens inom allt från systemutveckling, webbutveckling och e-handel till utveckling av komplexa skräddarsydda projekt.

Kontakta mig så berättar jag hur vi kan göra era visioner till verklighet!

Jenny Jonsson Projektledare & Verksamhetschef jenny@avitusit.se
Jennys namnteckning

Teknik

Våra utvecklare bemästrar många olika tekniker och programspårk. Vi ser till att just ditt dedikerade team får den kompetensen som behövs för att utveckla mjukvaran som krävs.

Säkerhet

Säkerhet är en central punkt när man utvecklar system som behandlar känslig eller värdefull information. Vi har erfarenhet av olika typer av säkerhetslösningar för varje att matcha varje fall.

Drift

Vi erbjuder alltid att hantera driften av era system och webbplatser för att ni ska kunna tänka på annat. Vi ser till att det sköts på ett säkert sätt med maximal prestanda och hållbarhet.

Prestanda

Prestanda är centralt för att ett system ska kunna effektivisera maximalt. Beroende på dina behov ser vi till att prestandan finns där den behövs och inte hindrar medarbetare eller kunder i sitt arbete.

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett team åt dig

Vi ser alltid till att du får ett team som är specialiserat inom just de områden som dina projekt kräver. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt team för era projekt.

Copyright © 2022 Avitus IT AB